Coronaproof kantoormeubel laten maken

Coronaproof kantoormeubel laten maken

Door de Corona Crisis zijn veel bedrijven noodgedwongen om hun personeel thuis te laten werken. Helaas is het niet altijd nodig om voor deze optie te kiezen. Door voor de belangrijkere medewerkers kantoormeubels op maat te laten maken kunt u toch een deel weer op één locatie laten werken.

Sommige opdrachtgevers kiezen ervoor geheel nieuwe werkplekken te laten maken. Andere zien graag een kleine wijziging aan de werkplek. Denk daarbij aan schermen om direct fysiek contact af te kunnen scheiden. Wat uw wensen ook zijn. Meubelmakerij Woodever is in deze periode gespecialiseerd in het op maat maken van werkplekken die voldoen aan de eisen van het RIVM.

Wat kunnen wij voor u maken?

Wij maken onder andere vaste werkplekken (bureaus). Wij kunnen helpen met het aanpassen van de huidige werkplekken zodat er voldoende afstand ontstaat. Wij kunnen een rooster maken voor thuiswerken. Wij maken de schermen die je kan plaatsen tussen de aaneengesloten werkplekken. Daarnaast heeft iedere opdrachtgever andere specifieke wensen. Zo kan het voorkomen dat u stopt met de flexplekken en iedereen een eigen werkplek geeft. Daar hoort vaak bijvoorbeeld een ladekast bij die per werknemer gebruikt kan worden met inachtneming van de hygiene.