Over

Diensten

Bij meubelmakerij Woodever in Den Haag ontwerpen en maken we de mooiste meubels. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid en maken alle meubels op ambachtelijke en traditionele wijze. Voor op maat gemaakte meubels kun je bij ons kiezen uit verschillende materialen. We maken bijvoorbeeld vaak gebruik van massief hout, maar ook plaatmateriaal behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast gebruiken we ook andere materialen zoals blauwstaal, messing of marmer. Zo maken we samen met jou de mooiste combinaties, zodat jij straks een prachtig en uniek meubelstuk hebt voor je woning. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je op maat gemaakte meubels wilt voor de inrichting van je bedrijf. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden, of om een afspraak met ons te maken.

Werkwijze

Het is onze passie om prachtige meubels te maken die precies passen bij jou en jouw interieur. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, beginnen we bij Woodever altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leren onze klant namelijk graag goed kennen. Zo komen we erachter wat jouw stijl is, wat jij wilt en wat goed past bij jou en je interieur. Er zijn tenslotte allerlei dingen die invloed hebben op het ontwerp. Denk hierbij niet alleen aan de kleuren en aan andere meubels in je interieur, maar bijvoorbeeld ook aan de vloerbedekking of aan schilderijen. We gaan er samen voor zitten en bespreken je wensen om zo tot mooie ontwerpen te komen. Daarna maken we jouw meubel in onze eigen meubelmakerij in Den Haag. Zo heb jij uiteindelijk een prachtig en uniek meubelstuk dat perfect past bij je woning of bedrijf.

Mijn naam is Casper, afgestudeerd meubelmaker. Het is altijd mijn droom geweest om als meubelmaker mijn eigen meubelmakerij in Den Haag te hebben. Ik werk graag met mijn handen en hou ervan om met niks te beginnen en uiteindelijk een prachtig meubel te hebben waar mijn klanten echt blij van worden. Je kunt bij ons terecht voor allerlei maatwerk meubels. We maken vrijwel alles: van eettafel, salontafel, tv-meubel, kledingkast of buffetkast, tot een keuken of zelfs een complete horeca- of kantoorinrichting. We beschikken over alle benodigde materialen en machines om voor jou het perfecte meubelstuk te maken.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?