Werkwijze

Kennismaking en idee fase

Ieder project is anders. Iedereen heeft andere wensen, dromen en idee├źn. Zeker wanneer het aankomt op de interieur van een woning, kantoor of vakantiehuis. Casper Meens, trots oprichter van Meubelmakerij Woodever, gaat altijd eerst met opdrachtgevers in gesprek. Dit kan een vrijblijvend gesprek zijn. Of een gesprek waarbij er meteen over details gesproken gaat worden.

 

Ontwerp en tekeningen

Na de kennismaking gaan wij al uw wensen netjes uitwerken. Wij kijken daarbij naar de haalbaarheid, tijdsverwachting, benodigde materialen en de gevraagde manuren.

Het kiezen van de juiste materialen is een van de belangrijkste onderdelen van het project. U krijgt steeds meer een idee over wat u kunt verwachten.

 

Definitieve offerte en prijsopgaaf

Bent u tevreden met het ontwerp en de tekeningen? Dan kunnen wij voor u een duidelijke en inzichtelijke offerte opstellen. In de offerte kunt u terugvinden wat het gehele project u gaat kosten, maar ook waar deze kosten op gebaseerd zijn. Zo kunt u duidelijk de uurtarieven, materiaalkosten en werktechnieken vinden.

 

Akkoord offerte en start project

Na akkoord op de offerte gaat het project van start. Uiteraard bent u altijd welkom voor een kop koffie op de werkplaats om te zien hoe uw werk ervoor staat. Het project zal naar alle waarschijnlijkheid in de vooraf afgesproken fase worden afgerond.