Grote wand spiegel op maat

Grote wand spiegel op maat

“If you want to enlarge your space in your small living room, buy three mirrors and put them on a wall—and it completely transforms the room!”, aldus de bekende interieur guru Kelly Wearstler. Laat dat nou precies zijn wat we hier hebben gedaan!

 

En het leukste is dat het op maat laat maken van een grote spiegel helemaal niet duurder hoeft te zijn dan eentje uit de winkel! Nog leuker, wanneer je kiest voor een op maat gemaakte variant dan kun je de exacte afmeting en het design ook helemaal zelf bepalen. Zo wilde deze opdrachtgever graag een simpele houten lijst die wij schilderklaar afleverden. Zo konden zij de spiegel zelf in een zelfde kleur als één van de ruimtes verven, én eventueel in de toekomst weer van een ander kleurtje voorzien. Hoe leuk is dat??

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een op maat gemaakte spiegel, vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Op zoek naar meer interieur tips voor kleine ruimte? De overige interieur tips van Kelly Wearstler vindt je hier: Kelly Wearstler’s 7 Tips for Designing Small Spaces