Meubelmaker bij u in de regio: Den Haag, Delft, Voorburg, Leidschendam en het Westland.

Meubelmaker Den Haag, Delft, Voorburg, Leidschendam en het Westland.

Meubelmakerij Woodever werkt uitsluitend voor particulieren en ondernemingen in de regio. Tot het werkgebied behoren onder andere Den Haag, Delft, Voorburg, de Haagse Binckhorst (onze thuishaven), Leidschendam, Leidschenveen en het Westland. Projecten en maatwerk meubels buiten de regio bespreken wij in onderling overleg. Woodever beschikt in de regio over een groot netwerk van specialisten en leveranciers die ieder project tot het gewenste resultaat kunnen brengen.  

Vanwege onze uitstekende ligging bent u altijd welkom om dé meubelmakerij aan de Binckhorstlaan 151, 2516 BA in Den Haag te bezoeken. Samen met één van onze specialisten nemen wij uw wensen door. Aan de hand van een eenvoudig te begrijpen offerte en ontwerp weet u altijd wat een maatwerk meubel u gaat kosten.

Hier zijn wij goed in:

Meubelmakerij Woodever heeft een aantal verschillende specialisaties wanneer het aankomt op maatwerk meubels. Als gevolg van de passie voor meubelontwikkeling van oprichter en eigenaar Casper Meens zijn de volgende werkgebieden ontwikkelt:

  • het op maat maken van traditionele meubels;
  • het op maat maken van jaren 30 meubels;
  • het op maat maken van particuliere interieurbouw;
  • het op maat maken van zakelijke interieurbouw;
  • het werken met klassieke materialen;
  • het werken met moderne materialen.

Hebt u ideeën op het gebied van maatwerk meubels die u op maat wilt laten maken? Belt u dan eens naar één van onze meubelspecialisten (0652038453). Vanuit onze werkplaats op de Binckhorstlaan 151, 2516 BA in Den Haag maken wij dagelijks verschillende maatwerk meubels.