Op maat gemaakte radiator ombouw.

Radiator ombouw laten maken

Meubelmakerij Woodever is gespecialiseerd in het op maat maken van een radiator ombouw. Dit doen wij voor zowel zakelijke- en particuliere opdrachtgevers bij ons in de regio. Een radiator ombouw geeft uw woning net dat beetje extra klasse. Lelijke radiatoren, installaties of ouderwetse kachels worden op deze manier op een mooie manier weggewerkt.

Vanwege de ervaring van onze vakmannen en meubelmakers hebben wij kant en klare ontwerpen liggen voor een radiator ombouw. Op deze manier krijgt u tijdens een persoonlijke kennismaking met één van onze vakmannen direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Wat kost een radiator ombouw?

Bij maatwerk hoort een goede voorbereiding, ervaring en vakmanschap. Wij werken daarom niet met een vaste prijs maar op uurbasis. Van tevoren krijgt u een duidelijke offerte met daarin een totaalprijs. Een radiator ombouw is één van de specialisaties van Meubelmakerij Woodever. Onze meubelmakers kunnen daarom goed inschatten hoeveel tijd er in een project gaat zitten. Voor een radiator ombouw moet u rekening houden met een vast uurtarief van €45,00 exclusief 21% btw en voorrijkosten.